Skip Navigation LinksOpleidingen

​Opleidingen

ECO-TRONICS verschilt van andere verkopers door ons aanbod aan opleidingen. Onderwijs is een cruciaal onderdeel bij de implementatie van nieuwe technologie. Maar voor onderwijsinstellingen is het haast onmogelijk om alle personeelsleden naar een opleiding te laten gaan. De kostprijs van opleidingen van gekende centra is vaak torenhoog waardoor veel scholen hier ook geen gebruik van maken.

Een standaard algemene cursus spreekt ook niet aan en heeft minder impact dan een gepersonaliseerde cursus, gemaakt naar de vraag van de instelling. Net als bij onze licentieplannen zoeken we graag samen met u uit welke opleidingen nuttig zijn in uw organisatie, hoe deze georganiseerd kunnen worden en alles op een zo economisch mogelijke manier. Je kan als onderwijsinstelling kiezen uit het bestaande aanbod. Bij ECO-TRONICS kan de instelling ook zelf de vraag stellen om een cursus te ontwikkelen over onderwerpen of programma's die nodig zijn.

De meeste opleidingen hebben een kostprijs per deelnemer, met als gevolg dat je als instelling zo weinig mogelijk mensen inschrijft en uitgaat van mondelinge overdracht van kennis. Bij ECO-TRONICS is de kostprijs afhankelijk van het onderwerp en de duur van de cursus. De grootte van het publiek heeft enkel didactische gevolgen, geen financiële.

Onze opleidingen worden verzorgd door mensen die het diploma van onderwijzer hebben behaald en hun kennis bewezen hebben. Zo bent u steeds zeker dat u kwaliteit krijgt voor uw opleiding.

​ 

De aangeboden opleidingen zijn (niet beperkt tot):

  • MS Office Word 2010 / 2013
  • MS Office Excel 2013 ( Vanaf 1 september 2014)
  • MS Office PowerPoint 2013 ( Vanaf 1 september 2014)
  • MS Office Outlook 2010 / 2013  voor onderwijzers / administratieve medewerkers / leerlingen
  • OWA (Outlook Web App) voor onderwijzers / administratieve medewerkers / leerlingen
  • MS Lync 2010 / 2013
  • Onderwijs opfleuren met Webapps
  • Multimedia met Powerpoint (2010 / 2013) en Windows Movie Maker
  • SharePoint instellen en gebruiken (Basis & Advanced)

Opleidingen op vraag zijn ook mogelijk. We bekijken constant de noden in de onderwijswereld en ontwikkelen daar opleidingen rond. Zo proberen we steeds een actueel en interessant aanbod te bieden.

​