Skip Navigation LinksMicrosoft-Licenties

​Microsoft licenties

 

Microsoft biedt verschillende modellen aan om licenties en bijhorende software te verkrijgen voor uw school. De bekendste is ongetwijfeld MS-KIS maar die is niet altijd de goedkoopste.


ECO-TRONICS was de eerste in België die een school het advies gaf om te veranderen naar een alternatief tariefplan (OVS-ES), wat een jaarlijkse netto-besparing betekende van 12 000 € ten opzichte van MS-KIS.


Bij ECO-TRONICS overleggen we geregeld met Microsoft om de nieuwste licentiemodellen te evalueren.
We maken geregeld simulaties en onderzoeken of we onze klanten een goedkopere overeenkomst kunnen bieden.

Thuiswerklicenties voor studenten, leerlingen en personeel regelen we op een zo goedkoop en gebruiksvriendelijk mogelijke manier, op vraag van de klant. Alles kadert in een gepersonaliseerde aanpak voor je school of instelling.

Wij bieden simulatietools aan die je toelaten de verschillende licentievormen naast elkaar te zien en zelf te vergelijken. Deze kan je op vraag per e-mail verkrijgen. Zo doen we ons uiterste best om een persoonlijke aanpak te hanteren voor elke instelling.

Naast de standaard computerlicenties bieden wij ook de opties om andere producten van microsoft op te nemen in uw licentieplan. Zo betaal je 1 maal per jaar een bedrag dat eenvoudig op voorhand te berekenen is, elk jaar constant is en dus makkelijk te verwerken is in de administratie.

Zo hebben we de kennis is huis om te werken met Dreamspark, IT-academy en Office 365.

Soms is het goedkoper om uw serverlicenties mee op te nemen in de overeenkomst. Of dit in uw geval ook is zoeken we graag samen met u uit.


Wij doen ons uiterste best om onze kosten te drukken en bieden de licenties aan de goedkoopste prijzen die je kan vinden in België. Vind je ergens dezelfde licenties goedkoper, dan garanderen wij je een aanpassing naar de laagste prijs.

 

LAAGSTEPRIJSGARANTIE OP

MS-KIS en OVS!​