Skip Navigation LinksNetwerk

​Netwerk

Het netwerk vormt de ruggegraat van uw ICT infrastructuur. Een stabiele basis zorgt ervoor dat uw organisatie op een professionele manier intern met uw collega's en extern met uw klanten kan communiceren en werken. Het is dan ook essentieel om een duidelijke netwerkarchitectuur uit te tekenen die beantwoordt aan de huidige noden maar ook voorzien is op eventuele uitbreidingen in de toekomst.

ECO-TRONICS is gespecialiseerd in het opstellen, uittekenen, implementeren en onderhouden van een netwerkarchitectuur voor zowel kleinere als grotere organisaties.

Eenmaal een architectuur is uitgetekend, gaat ECO-TRONICS over tot het selecteren en implemeteren van de gepaste netwerkinfrastructuur: servers, switches, firewalls,...

 

Servers en beheer

Als server besturingssysteem werken wij met Microsoft Windows server. Deze server(s) kunnen wij volledig volgens uw wensen en verwachtingen configureren. Bijvoorbeeld als mailserver, printserver (met controle/betaalsysteem), fileserver, webserver, ...

Als Microsoft certified professional garanderen we u de nodige vakkennis en bekwaamheid.
MCP

Werkstations en beheer

Het dagelijkse beheer van werkstations kan een tijdrovende klus zijn, gaande van het plaatsen van een nieuwe computer, het installeren van software, updates, anti-virus software e.d. Dit kunnen wij voor uw organisatie in ons beheer nemen.

De gebruikers hebben dan 1 centraal aanspreekpunt in geval van vragen of problemen. Wij kunnen zowel van op afstand (indien gewenst) als lokaal de nodige interventies uitvoeren om de systemen prima te laten functioneren.

   


Actieve apparatuur

Plaatsing en configuratie van netwerkapparatuur (switchen, routers, gateways, (managed)-access points, ...)

 

  netgear.JPG